Hogyan épül fel egy sminktanácsadás az Exkluzívban?

  1. Első lépésként átbeszéljük arcápolási és ha már van a hétköznapi sminkrutinod. 

Gyakorló kozmetikusként vallom, hogy helyes, bőrtípusnak megfelelő otthoni bőrápolás az alapja a ragyogóan szép sminknek. Így ezt nemhogy külön választva kezeljük, de a szoros összefüggések miatt egy bőrtípus meghatározással kezdjük. Átbeszéljük milyen lépésekből álljon, milyen termékeket használva hozd ki a maximumot bőrödből a mindennapok során.

  1. Milyen céllal érkeztél a sminktanácsadásra?

Ha még csak ismerkedsz a sminkelés világával, és alapvető ismereteket szeretnél a legjobb, ha a nappali smink elkészítésének formáit beszéljük át, és igazítjuk az egyéni igényeidre. Ha már rutinosan sminkeled magad, de valami vagányabbra vágysz a tudás szintednek megfelelő lépcsőről haladunk tovább. Mennyi időt szánsz a sminkelésre a hétköznapok során? Nos van akinek a reggeli rohanásban csak 3 perce jut a sminkelésre. Nálam megtanulhatod, hogyan építs fel egy alapsminket úgy, hogy biztosan beleférjen az idődbe, magabiztosan indulhass minden reggel.

  1. Sminked egyénre szabása. 

Megtanuljuk az alapvető smikelési technikákat, és mivel mindenkinek más az arcformája, színvilága, igénye, ezt teljesen átformáljuk úgy, hogy előnyödre fordítsd. Az általános sminktrükkök értelmet nyernek, mert már magadon is tudod, hol és hogyan alkalmazd.

  1. Mindenképp hozd magaddal saját, már meglévő smink termékeidet, ecseteidet.

Közösen átnézzük a sminktáskád mi az, amit továbbra is egyértelműen érdemes használni belőle, és mi az, amit érdemes  lecserélni vagy helyettesíteni. A sminktanácsadás ára mindig tartalmaz egy összeget ami levásárolható a Karaja Make Up professzionális készleten lévő sminktermékeire. Így biztosan hasznos termékekkel fogsz távozni a tanácsadásról, és azonnal be tudod építeni a hétköznapi sminkedbe.

  1. A tanácsadás ideje alatt minden eszközt és anyagot biztosítok

Ha semmit nem hozol magaddal a tanácsadás idejére, mert annyira új a smink világa, hogy még semmilyen eszközöd, terméked nincs,  az sincs semmilyen hatással a sminkelés menetére, hiszen nálam minden anyag adott. Természetesen ha van már kedvenc terméked amit semmiképp nem szeretnél kihagyni a folyamatból, igyekszem azt beépíteni a sminkbe.

A tanácsadás végén, egy komplett jól átbeszélt, egyénre alakított sminkben távozhatsz, hiszen a lépéseket csak úgy tudom jól szemléltetni, ha azokat mind érzed, látod az arcodon.

  1. A sminkes foglalkozásunk alkalmával megosztom veled a kedvezményes kuponkódomat, mellyel 10% állandó kedvezményt tudok biztosítani a Karaja Makeup termékeiből online rendelések alkalmával.
  2. A tanácsadás időtartama kb. 2, 2-5 óra
Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s