Menyasszonyi csomagajánlat

Menyasszonyi csomagajánlat

Az esküvő napjára nagy gonddal készülnek a menyasszonyok, aprólékos és fáradságos munka összehangolni a részleteket, a ruha, frizura, smink, torta, helyszín, hogy csak néhány fontos elemet említsek. Sokszor tapasztalom, hogy a kozmetikai kezelések a háttérbe szorulnak. Az életvitelünk, környezetünk hatására bőrünk nem mindig funkcionál megfelelően,különböző bőrproblémákkal jelezve azt. Azok a menyasszonyok, akik hozzám eljöttek sminkre meglepődve tapasztalták milyen sok lehetőség van arra, hogy a stresszes időszak bőrhibáit megelőzzük, vagy korrigáljuk. A kezelések elsődleges célja, hogy tökéletes sminkalapot biztosítson az esküvői sminknek és bársonyos bőrt a szem előtti területeken.

 A „menyasszonyi csomag” felölel mindent, ami szükséges a tökéletes megjelenéshez, levéve a terhet a menyasszonyok válláról ezen a téren. A csomag személyre szabható, bővíthető igény szerint.

Konzultáció, a kezelések megtervezése, személyre szabása

Problémás bőr esetén, akár 3-6 hónappal az esküvő előtt. Itt már nem csak az arc kezelésére helyezzük a kizárólagos hangsúlyt. Sok menyasszony küzd, hámelválási rendellenességekkel a karokon, háton (keratosis pilaris), aknés, gyulladt bőrök kezelése, zavaró pigment foltok halványítása is cél lehet, hiszen divatosak a sok bőrfelületet megmutató menyasszonyi ruhák, ezen kezelések eredményességéhez idő, és kúrák alkalmazása szükséges.

Próbasmink

A próbasmink tökéletes időpontja lehet a jegyes fotózás. Ilyenkor tudod a sminkedet élesben letesztelni. A sminkeket a KARAJA MAKEUP professzionális olasz termékeivel készítem, így akár 16-18 órán át garantálni tudom a tökéletes megjelenést. A sminkesek mellett a fotósokra is érvényes, hogy ahány fotós, annyi stílus. Az elkészült, kiretusált fotókon vissza tudod nézni, hogy az esküvőd napján szeretnél-e még változtatni a sminkeden, legyen kicsit erősebb, gyengébb, stb. Ideális alkalom lehet még a lánybúcsú, vacsora a Pároddal vagy egy buli.

Tisztító nagykezelés

Az esküvő előtt 1-2 hónappal a mitesszerek eltávolításán túl nagy hangsúlyt fektetek a sejtközötti állomány salaktalanítására. Fontos, hogy a szalon kezelés hatóanyagai minél gyorsabban jussanak el a bőr megfelelő rétegeibe, és elősegítsék az otthoni termékekben lévő hatóanyagok maximális hasznosulását. Minden menyasszonyi csomagajánlat tartalmazza az otthon használandó alapvető termékeket, hogy biztosan elérjük a kívánt célt az esküvőig.

Hidratáló, feltöltő kezelés

A tökéletes smink alapja a tiszta, hidratált, ragyogó bőr. Ezért az esküvő előtt 3, 2, illetve 1 héttel a bőrtípusnak megfelelően személyre szabott hidratáló, feltöltő kezelés sorozatot indítunk ami megfelelő alapot fog biztosítani az egész napon át tartó sminknek.

Menyasszonyi smink készítés

Amikor már minden részlet passzol, előre leegyeztettük, mikor és hol készítem a nagy napon a sminkedet, már semmin nem kell aggódnod a megjelenéseddel kapcsolatban, hiszen a bőröd a legjobb formába került, a sminked minden részletét átvettük már a próbasminken, és bár a KARAJA MAKEUP kifogástalan tartósságot ad egész napra, megajándékozlak egy a sminkedben használt azonos árnyalatú rúzzsal a menyasszonyi csomag megvásárlása esetén, így ha szükséges, bármikor korrigálhatod ajkaidat. A későbbiek folyamán is mindig jó érzéssel tölt majd el az „esküvői rúzsod” használata.

AKTUÁLIS MENYASSZONYI CSOMAGAJÁNLATOK

Tökéletes menyasszony csomagajánlat

Az ajánlat tartalma:

  • Konzultáció
  • Menyasszonyi sminkpróba 1 alkalom
  • Menyasszonyi smink
  • Hidratáló, feltöltő kezelés 1 alkalom
  • Arctisztítás 1 alkalom
  • Otthoni használatra : arctej, hidratáló krém, ajándék peeling
  • Ajándék rúzs

A csomag értéke: Alissa Beaute, Karaja Make Up termékekkel:  94000.-

Fizetendő, egy összegben történő fizetés esetén: 77500.-

Az ajánlat 2022. januártól érvényes, visszavonásig.

A csomag nem tartalmaz esetleges helyszíni kiszállást.

A foglalási díjak lemondás esetén nem kerülnek visszatérítésre.