Gépi testkezelések

AZ EXKLUZÍV KOZMETIKÁBAN ELÉRHETŐ KEZELÉSEK

  • Best body teljes test kezelés
  • Zsírbontás
  • Körméretcsökkentés
  • Narancsbőr eltűntetés
  • Megereszkedett testbőr (fogyás/szülés után) visszafeszesítése
  • Fenékeszesítés/ Popsi emelés
  • Zsírcsomók kezelése
  • Dekoltázs fiatalítás
  • Tokakezelés
  • Arcfiatalítás, arcfeszesítés, ránctalanítás

Ha szeretnéd elérni a tökéletes alakot…

Ha feszesítenéd a bőrödet…

Ha fogyni szeretnél…

Vákuumos, Bipoláris Rádiófrekvenciás kezelőfej (3 mHz)


Alakformálás alapvető eszköze ez, melynek során a negatív nyomás hatékonyan fellazítja és lebontja a bőr alatti zsírsejteket. Az így kialakuló ritmikus masszázs, illetve a vákuum segítségével vérbőség keletkezik, mely elősegíti a fellazított, lebontott zsírsejtek elszállítását. Semmilyen más eljárásoz nem hasonlít ez, mellyel egészségesen tudunk alakot formálni!
Ráadásul a fej ahol dolgozik, ott beindítja az anyagcsere folyamatokat, fellendíti a nyirokkeringést, ezáltal megindítva a méreganyagok-, a lerakódott-, fellazított zsírsejtek távozását.


Rádiófrekvenciás fej (5 mHz)


A kezelőfej segítségével a mélyen gyökerező zsírokat is elérhetjük. Nagy bőr alatti hőmérséklet változást okoz, mely részint megindítja a zsírsejtek nyirokkeringés felé áramlását, valamint – ÉS EZ AZ ELSŐDLEGES FUNKCIÓJA – kiválóan feszesíti a bőrt annak elasztikusságának nagy mértékű fejlesztésével, mivel a rádiófrekvenciás kezelésre a bőr válaszreakcióként kollagént kezd termelni, ezáltal feszesítve a bőrt. Ezen kívül rendkívül nagy szerepe játszik a narancsbőr kezelések terén. Kavitációs zsírbontással egybe kötve 3 alkalom után gyakorlatilag egy 10 alkalmas klasszikus cellulit masszázs eredményét lehet elérni (A cellulit masszázzsal járó kellemetlen érzések nélkül!)


40kHz Kavitációs Zsírbontó fej


A Kavitálás egy erős hanghullám okozta robbanás, melynek hatására a zsírsejtek szinte szó szerint szétrobbannak, majd egymástól elkülönülve, szétrobbanva, leválva távoznak a kötött szöveti részből és az anyagcsere folyamatok által szervezetünk a szétroncsolt zsírsejteket kivezeti. Ezek a  hullámok, behatolva a bőr alá a zsírfalon megakadnak, melynek a felszíni részét leomlasztják, lerobbantják a helyéről, mely leomlott, lebontott zsírsejteket a szervezet a már említett anyagcsere-folyamatok útján kiszállítja.


Quadropoláris Rádiófrekvenciás fej (3mHz)


A fej működés közben egy olyan teret hoz létre, melyben másodpercenként 450.000 alkalommal változtatja polaritását. Ennek a behatásnak eredményeként (mely behatás kellemes, fájdalommentes) a bőrben rövid idő alatt elképesztő mennyiségű kollagén termelődik válaszreakcióként, így elérve a feszes, sima, ránctalan bőrfelületet a kezelt területen.
A Quadropoláris rádiófrekvenciás fejjel jellemzően rendkívül sikeres dekoltázs fiatalítást lehet végezni. Pár alkalom alatt sok évnyi ráncmennyiségtől lehet megszabadítani a vendéget.


Tripoláris Rádiófrekvenciás Arckezelő fej (3 mHz)


A Quadropoláris fejhez hasonlóan 100%-ig Anti Aging hatású kezelő fej ez, amivel, feszesíthetjük az arcbőrt, serkentve annak kollagéntermelését, tehát a feszesség mellett rugalmasságot, ránctalanságot és fiatalos hidratáltságot érhetünk el.