Business MakeUp Workshop

Használható tudás, amivel saját magad készítheted el a továbbiakban azt a sminket, amivel örömmel és magabiztosan léphetsz a tárgyalóterembe.

A workshop tematikája végighalad azokon a fontos lépéseken, amik hozzá segítenek, hogy eldajátísd hogyan is tudod majd a hétköznapokban elkészíteni azt a sminket, ami alkalmazkodik a reggeli időbeosztásodhoz és a munkahelyi protokollnak, a kis mikro közösségednek is illeszkedik az elvárásaihoz.

A Karaja széles termékskálája egyedi és újszerű megoldásaival, gyönyörű, gazdagon pigmentált, életteli színeivel és elegáns megjelenésével mindenki szívébe hamar belopja magát. A dekorkozmetikumok könnyen és precízen kezelhetőek, textúrájuk egyenletesen terülő, szépen satírozható, az elkészült smink pedig rendkívül tartós. A Karaja a professzionális alkalmazás minden kritériumának maradéktalanul megfelel, így natúr-, nappali-, alkalmi- és esküvői sminkek elkészítésénél éppúgy alkalmazható, mint fotózások, filmforgatások, divatbemutatók alkalmával.

Folyamatos innováció jellemzi, professzionális minőség, bőrtápláló hatóanyagok, káprázatos színek. Ez maga a klasszikus olasz elegancia.

A workshop ára: 39000Ft/fő

Időtartama: 2-2,5 óra

 25 000-ft levásárolható a készleten lévő Karaja termékeire.