Szemöldök laminálás

A szemöldök laminálása a szépségápolás egyik legújabb trendje, és zseniális módja annak, hogy kordában tartsa a rakoncátlan szemöldököket. A cél az, hogy vastagabb, teltebbnek tűnő szemöldököt hozzon létre, a szőrszálak ugyanabban az irányban növekedjenek. Segíthet kitölteni a foltosságot és elvékonyodást, valamint szabályozza a rakoncátlan formákat. Tartósabb is, mint a mindennapi ceruzázás vagy sminkelés, 6-8 hétig is élvezhetjük hatását.

A szemöldök laminálása a szépségápolás egyik legizgalmasabb trendje, és a kezelést gyakran a sztárok és szupermodellek körében népszerű bolyhos, határozott szemöldöknek tulajdonítják. Ennek ellenére a gravitációt meghazudtoló technika az új érdeklődők számára is rejtélyes lehet, mivel a szemöldök laminálása csak néhány éve érkezett meg Magyarországra. Tehát, még mindig egy nagyon új trend, amely itt marad, és csak jobb és jobb lesz!

De hogyan is működik a szemöldök laminálás? És miért hívják így?

MI AZ A SZEMÖLDÖK LAMINÁLÁS?

Így néz ki a laminált szemöldök: magas, egyenes szőrszálak, amelyek olyannak tűnnek, mintha csak egy kefével fésülték volna fel és zselével erősítették volna meg, mégis naphosszat megtartják formájukat. De hogyan lehet rávenni őket, hogy így maradjanak? Ez egy gyengéd daueroldat, semlegesítő krém és hidratáló kezelés használatával történik, hogy átmenetileg ellazuljon, és a szemöldökszőrzetet felfelé és a helyükre irányítsa. Mivel a szőrszálak ellazultak, hosszabbnak tűnnek, így nagyobb szemöldökforma hatását keltve. A szőrszálak a laminálás után is hajlékonyabbá válnak, így ez nagyszerű szolgáltatás, ha „bolyhos” definiált, látványos szemöldököt keresel szemöldökzselé nélkül, vagy ha természetes szemöldökszőrzeted göndör, rakoncátlan vagy lefelé mutat.

A hagyományos szemöldökszolgáltatások, mint például a gyantázás, utólag beépíthetők a szolgáltatásba. Miután az oldatok kezelték a szemöldököt, a megemelt és laminált szemöldök gyantázással és csipesszel tökéletesen ápolttá válik az új forma kialakításával.

LEHET BARKÁCSOLNI A SZEMÖLDÖK LAMINÁLÁST?

Ez a varázslatos laminált szemöldök valójában professzionális minőségű összetevőket igényel. Ez az oka annak, hogy soha ne állj neki otthon a laminálásnak. Ehelyett inkább egy képzett és minősített szemöldök lamináló végezze el a szolgáltatást. Így a kezelés biztosan nem tesz kárt sem a bőrödben, sem a szőrzetedben.

EGYÉBKÉNT MIÉRT HÍVJÁK SZEMÖLDÖK LAMINÁLÁSNAK?

Gondolj lamináló gépekre. A laminálás az a technika, amikor egy sík felületet műanyag réteggel vagy más védőanyaggal vonnak be, hogy a helyén maradjanak. A szemöldök laminálásnál hasonló folyamatot követünk. Miután a daueroldatot és a semlegesítő krémet felvisszük a szőrszálakra, a szemöldökterületet műanyag fóliával vonják be, hogy fokozzák a kémiai reakciót és elérjék az ápolt végeredményt. Mivel az eredmény azt mutatja, hogy a szőrszálak ilyen egyenletes helyzetbe ellazulnak, amint elkészültek, a helyükre rögzítettnek vagy „lamináltnak” tűnnek!

MENNYI IDEIG TART A SZEMÖLDÖK LAMINÁLÁS?

A kezelés eredménye hat hétig tart, bár lehet, hogy ezt a szám még magasabbra is kitolódhat, ha szerencsés és ügyes a szépségápolási rutin. Ez azt jelenti, hogy 24 órán keresztül nem kerül gőz, izzadság, smink vagy bőrápoló termékek a szemöldökterületre, illetve 72 órán át retinol és bőrradír. Ez lehetővé teszi, hogy a szőrszálak tovább kötődjenek az újonnan kialakított helyükön.  Ha ezt a néhány napot kihagyva éjszakai ápoló olajat iktatunk be az utóápolási rutinba, akkor a szemöldökszálak tápláltak és egészségesek maradnak a következő kezelés előtt.

 A kezelést követően a szemöldökszőrök egészen laposnak tűnnek, ami kissé intenzív megjelenést kölcsönözhet, de az első 24 óra elteltével elkezdheted kikefélni őket a kívánt formába, így ha szeretnéd az összkép lágyabb lesz. 

MELY SZEMÖLDÖKTÍPUSOK SZÁMÁRA ELŐNYÖS A SZEMÖLDÖK LAMINÁLÁS?

A laminálás révén minden hajtípus és arcforma beilleszkedhet a laminált szemöldök trendjébe, bár természetes szemöldökszőrzetre van szükség. Ha ritka az adott részleg, akkor egy másik szolgáltatás, például a hennás szemöldökfestés tökéletes kiegészítője lehet.

A szolgáltatás szépsége abban rejlik, hogy minden egyes személy arcformájához, szemformájához és a kívánt szemöldökformájához igazítható. Bár a szálcsiszolt, merész és pihe-puha szemöldök általában nagyon népszerű, a szemöldököt többféleképpen lehet laminálni. Ha a rendezettebb megjelenést kedveled, kérheted a szemöldökszőrzet formázását úgy, hogy oldalra fésüljük, és a végeit összefogjuk. A szemöldökszőrzet felfelé történő laminálása kellemesen emeli a szemet, különösen akkor, ha a természetes szőrszálak hajlamosak lefelé nőni.

Csodálatos vékony szemöldökszőrzetre, mert erősíti és dúsítja a szálakat. Tökéletes dús szemöldökre, mert megszelídíti és kisimítja. A göndör alapszőrzet esetében valóban kisimítja a textúrát és kiegyenesíti. A szemöldök tervezésekor öt dolgot veszek figyelembe: az egyenletességet, az arányokat, a sűrűséget, a szőrnövekedést és az egyén stílusát.”

És minél többet laminálunk, annál könnyebb lesz. A durvább vagy göndörebb szőrzettel rendelkezőek nem érik el ugyanazt az eredményt, mint az egyenes, finom szálazatú szemöldökűek, és az eredmények valamivel gyorsabban fakulnak. Azonban, ha továbbra is rendszeresen elvégzi ezt a kezelést, a szőr annál jobban ellazul és laminálódik! Ami azt jelenti, hogy a bolyhos, felhúzott és határozott szemöldök a elérhető.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s