Mi az a Lash Lifting? Minden, amit tudnod kell az időpont foglalás előtt

Az eredmények eléggé, várjunk csak… szemet nyitóak.

szempilla laminálás kezelés a szalonban

Nem számít, mennyi szempillaspirált rétegezel, néha a szempilláidnak csak egy extra erősítésre van szükségük. És bár a szempillahosszabbítás ugyanúgy választható, sokkal több karbantartást is igényel. Mi az a lash lifting? Lényegében a természetes szempillák dauerje, ez a viszonylag kevés utóápolást igénylő eljárás hosszú távon megemeli és göndöríti a szempillákat. Azok számára, akik egy kis időt szeretnének lecsípni a reggeli rutinjukból, érdemes megfontolni ezt a kezelést. 

Mi az a Lash Lift?

A szempillák felfésülése a szempilláid a tövétől a hegyéig felfelé íveli, így a teljes hosszát láthatóvá téve. Optikailg tűnik tehát hosszabnak, látványosabbnak a szempilla. Minden szempilla természetes formájú, így ez a folyamat megváltoztatja az alakot egy apró  sablon és egy lifting anyag révén. (Nem olyan ijesztő, mint amilyennek hangzik, mivel a szemed csukva van, amikor felvisszük, az anyagot de igen, vannak vegyszerek is.) A kezelést mindig tanfolyamot végzett, tapsztalattal rendelkező szakembernek kell elvégeznie.

Mi a Lash lifting folyamata?

Minden kezelés egy alapos konzultációval kezdődik, hogy meghatározzuk, milyen szempilla stílust szeretnél elérni, és kiválasztásra kerül a megfelelő méretű sablon, átbeszéljük, szükséges-e a szempillákat színezni is a folyamat végén. Ezután megtisztítom a szemkörnyéket, az alsó szempillák szeparációja következik és szilikon sablont helyezek a szemhéjra. A természetes szempillákat ezután felé fésülve ragasztóval rögzítem a sablonhoz, hogy a szempillák a megfelelő formát és pozíciót tartsák meg a kezelés végére. Miután meggyőződtem arról, hogy minden helyesen van elhelyezve, egy lifting lotiont alkalmazok, amely lehetővé teszi a szempillák megformálását a sablon körül, majd egy fixáló krémet, amely tartóssá teszi a szempilla alakját.

Várhatóan az egész körülbelül 45-60 percet vesz igénybe. 

Mennyi ideig tart a Lash Lift?

Az eredmények általában hat-nyolc hétig tartanak, attól függően, hogy milyen gyorsan nőnek a szempillák. A kezelés után 48 órán keresztül kerülni kell a szempillaspirál használatát, és érintetlenül kell hagyni a szempillákat egy teljes napon keresztül. Semmilyen smink vagy víz nem érintkezhet a szempilláival 24 órán keresztül, hogy biztosítsa a szempillák megfelelő formáját. Ezután teljes mértékben élvezheted a kezelés eredményeit.

A szempillák megkötése után a termékek segítenek megőrizni a szempillákat csúcsformában. A kezelés utáni ápoláshoz szempillaolajat használunk, hogy a szempillák tápláltak és kondicionáltak legyenek.

A Lash Lift bármilyen hosszúságú és színű szempillán működik?

 A szempillák lehetnek hosszúak vagy rövidek, de legalább 4 mm-nek kell lenniük a szolgáltatás igénybevételéhez. Ha a szempilla lifting mellett egy szempillafestést is készítünk, megemeli és intenzívvé teszi természetes szempillákat, így  kiegyensúlyozott, könnyed megjelenést kölcsönöz annak, aki természetes „így ébredt” megjelenést szeretne.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s