Tudj meg többet Te is a Veszprémi Exkluzív Kozmetika sminkes szolgáltatásairól!

  • Nappali smink

Készíttess nappali sminket, egy üzleti megbeszélésre, állásinterjúra, melyben garantáltan magabiztosnak érezheted magad. A nappali smink készítésénél számomra a fő lényeg, hogy a smink és viselője egy harmónikus egészt hozzon létre. A smink erőssége, minden esetben a személyiséghez igazodva változik, így nem feltétlenül jelenti mindenki esetében a “no-makeup” koncepciót.

Természetesen a nappali sminknél is elengedhetetlen a professzionális előkészítő, hidratáló és dekorkozmetikumok használata, így garantálni tudom az akár egész napon át tartó sminket.

  • Alkalmi smink

Alkalmi sminket számtalan okból szoktak kérni tőlem, legyen az egy vacsora évfordulóra, hivatalos minőségben való megjelenés, egyszerű szórakozás, lánybúcsú, de akár színpadon való szereplés is lehet az oka. Minden esetben a tartósság a legfőbb szempont, amit a professzionális Karaja Makeup termékeivel érek el. Ilyenkor is kerüljük a maszkos hatást, hiszen jól kell, hogy érezd magad a bőrödben az este folyamán, de itt már nem riadunk vissza a látványosabb, esetleg díszítő elemeket is tartalmazó sminktől.

  • Menyasszonyi sminkpróba

A sminkpróba egy tökéletes alkalom arra, hogy az elképzeléseidet, az adottságaidat és a valós igényeidet összeegyeztessük. Sokszor tapasztalom, a menyasszonyoknál, hogy ugyan vágynak a tökéletes “instagram megjelenésre” valójában senki nem akar, vagy nagyon ritkán szeretne annyira másnak látszani mint az általuk hozott instás képek, amik tudjuk, hogy a rengeteg filtertől lesznek olyan “tökéletesek” 

A próba végére rendszerint mindenkivel sikerül megtalálni azt a középutat, ami a személyiségét nem nyomja el, a valódi szépségét tudjuk kiemelni áltatla.

  • Menyasszonyi smink

A sminkpróbán kitapasztalt textúrák, színek megkomponálása után, már a legfőbb feladat az extra tartósság! Az esküvő egy érzelmekkel teli esemény ahol nagyon fontos, hogy a legtartósabb smink készüljön. Igyekszünk a menyasszonnyal olyan extra tartós rúzst kiválasztani a nagy napra, hogy ne legyen szükség a javításra a nap folyamán. Abban az esetben ha a megfelelő árnyalatból nem létezik tartós kivitel, van lehetőség a kozmetikában a rúzs megvásárlására, így az bármikor korrigálható utólag is.

  • Érett bőr sminkelése

Minden típusú bőr sminkelésénél figyelembe veszem az arc pillanatnyi állapotát, legyen az a zsírossága, vagy felszíni vízhiánya. Ennek felelően történik az előkészület és az anyagok kiválasztása is. Érett bőr esetén pedig még a mélyrétegi vízhiányt is bele kell kalkulálni a smink alakulásába. Olyan technikákat alkalmazok amivel a smink végére az arc üdébb, fiatalosabb, liftingelt hatásúvá válik. Imádni szokták a hölgyek.

  • Smink fotózásra

A fotózásokra készült sminkek alapvetően más felépítésűek mint egy nappali, vagy akár egy alkalmi smink. Így időben is többre van szükség a smink készítése esetén. Minden esetben erősebbnek tűnhetnek élőben a sminkek mint majd azt a fotón látni szeretnénk. Igen egy nappali hatású smink is ami a fotózásra készül. Egyénileg egyeztetjük ki mit szeretne viszontlátni majd a képeken, és ennek megfelelően alakítom ki a sminket.

  • Egyéni sminktanácsadás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s