Szerezz egyenletes bőrképet a Carbon Peeling segítségével Veszprémben

Élvezzd ennek az egyedülálló szénmaszkkal kombinált lézeres kezelésnek az előnyeit, mint például:

– az öregségi foltok csökkentése, 

-a bőr feszesítése és megfiatalítása, 

-a felesleges faggyú eltávolítása és még sok más pozitív hatás.

További információért hívj most, lézerspecialistaként teljeskörű tájékoztatást, előzetes konzultációt, és garantált eredményt biztosítok.

A Carbon Peeling egy innovatív lézeres felületmegújító kezelés, amely fókuszált fénysugarakkal kezeli a bőrhibákat. Ám nem csak a felszínen hat, a bőr néhány nappal a kezelést követően érezhetően tömörebbé, feszesebbé válik.

A Carbon Peeling a bőr egyensúlyának helyreállítására szolgál. Egyenletes bőrfényt biztosít tökéletes textúrával és arcszínnel.

Az eljárás erőssége, hogy ahogy a kezelt bőr regenerálódik, az egyenetlen bőr, a sötét vagy öregségi foltok és a pigmentfoltok láthatóan csökkennek, és egységesebb textúrájúvá, homogénebbé válik.

Carbon Peeling arckezelés hatása

Szabályozza a bőr tónusát, és segít a felhalmozódott elhalt hámsejtek torlódásának kezelésében.

Ezenkívül eltávolítja a bőr felhalmozódott pigmentációját, amely számos különböző okból alakul ki, beleértve a napsugárzás okozta károsodást, gyulladást, hormonális változásokat, pattanásokat és bizonyos gyógyszerekre adott reakciókat.

A Carbon Peeling arckezelés folyamata

Úgy működik, hogy vékony szénréteget viszek fel a bőr felületére. Amint a szénkészítmény egyenletesen eloszlik, fókuszált fénysugarat adunk be egy pontosan megcélzott területre.

A szénrészecskék aktívan elnyelik a fényt, és „robbanásuk” gyengéden eltávolítja őket a bőr felső rétegeiben található sérült sejtekkel együtt.

Az egyidejű hőenergia-termelés serkenti a friss kollagén szintézisét és elősegíti az egészséges megjelenésű arcbőrt. A bőr szerkezete láthatóan megerősödik, és még a kinyílt pórusok is megtisztulnak, kitisztulnak.

A Carbon Peeling kezelés egy feltörekvő kozmetikai eljárás, amely széles körben elfogadott non-invazív tulajdonságai és kifejezett eredményei miatt. Faszén arckezelésnek vagy faszénhámlasztásnak is nevezik.

A kezelés előnyei – bőrfiatalítás

-Az arc tisztítása: A szén felszívja a felesleges olajat és a szennyeződéseket a mély pórusokból, amelyek távoznak, amikor a lézer a kezelt területen pásztáz. A lézer hatásos, mivel elpusztítja a szennyezett szénrészecskéket.

-Az elhalt hámsejtek hámlasztása: Mint fentebb említettem, a szén távozik a lézer hatására, az elhalt hámsejtekkel, a mitesszerekkel. A pattanásokat okozó baktériumokat hatékonyan elpusztítja el. Sima és ragyogó bőrt biztosít. 

-Az akne elpusztítása és a felesleges fadgyú eltávolítása: A lézer hőenergiája elpusztítja a pattanást okozó baktériumokat, és segít a felesleges olajat termelő faggyúmirigyek összehúzódásában.

-Bőrfiatalítás: A szénhámlasztás serkenti a bőr kollagéntermelését, ami segít a bőr teltebbé, feszesebbé és ránctalanabbá válni, miközben a bőr ragyogóvá válik.

-Megemeli és feszesíti a bőrt: Az egyik legfrusztrálóbb probléma, amely akár az életkorral, akár a kiegyensúlyozatlan életmód miatt jelentkezik, a megereszkedett bőr. 

A fejlett Carbon peelinggel történő fiatalítás megfelelő kezelés azok számára, akik szeretnék javítani a bőr rugalmasságát, emelni és feszesíteni a bőrt.

Az eljárás hasznos a bőr hidratálásához és megvastagodott szaruréteg esetén.

Mivel a lézer áthatol a bőr mélyebb rétegein, serkenti a kollagén termelődését, ami feszesebb, világosabb, és fiatalosabb megjelenésű bőrt jelent.

Mellékhatások

A Carbon peeling arckezeléshez kapcsolódó mellékhatások minimálisak, mivel ez egy gyengéd eljárás.

Általában enyhe bőrpírt és bizsergő érzést okozhat a kezelés helyén a kezelés után néhány órával.

Fájdalom??!!

A Carbon Peeling arckezelés nem okoz fájdalmat.

Az eljárás során enyhe bizsergést és melegséget tapasztalhatunk a bőrön, ami normális, miközben a lézer a felszín vékony rétegén dolgozik.

Tedd és ne tedd

Előkezelés

  • Kerüld a napsugárzást vagy bármilyen más barnulást a Carbon Peel arckezelés előtt
  • Használj minden nap SPF30+ fényvédőt.

Utókezelés

  • Kerüld a hőt vagy a túlzott izzadást 48 órán keresztül.
  • A kezelést követő 24-48 órában semmilyen aktív bőrápoló terméket nem szabad használni
  • Használj SPF30+ faktort minden nap a kezelések között.

A hírességek, különösen a hollywoodi nagyok köztudottan a lézeres karbon arckezelésre esküsznek, és állítólag a kezelés rajongói.

Biztosan kíváncsi vagy, mely hírességek használnak szénhámlasztót?

Az A-listás Jennifer Aniston és Angelina Jolie a bulvár lapok szerint elvégezték a szénhámlasztást. Kim Kardashian állítólag a vámpíros arckezelés rajongója, és gyakran reflektorfénybe kerül, így olyan kozmetikai eljárásokat végeztet, mint az injekciós vagy akár szénlézeres arckezelés.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s