Intim szőrtelenítés az Elysion Pro készülékkel

Az intim szőrtelenítés népszerű kezelés.

Nagyon érzékeny területeken is praktikus megoldás a lézeres szőrtelenítés, mivel a hagyományos megoldások, mint a gyanta és a borotválás sok kellemetlenséggel jár. A gyantázás különösen körülményes és fájdalmas, a borotva pedig mindig okoz felületi sérülést, emellett csak pár napig biztosít megoldást. A diódalézeres technológia lehetővé teszi a gyors és diszkrét szőrtelenítést a legérzékenyebb területeken.

Lézeres intim szőrtelenítéssel meg lehet szabadulni véglegesen a szőrszálaktól intim területeken is. Az alhas, bikinivonal, teljes fazon és a fenékvonal nőknél és férfiaknál egyaránt kezelhető területek.

Férfiak esetében különös figyelmet kell fordítani ezekre a területekre, megelőzve ezzel egy esetleges maradandó károsodást, illetve elkerüljük az egészségügyi problémákat (pl.: a hímivarsejtek károsodása). Éppen ezért a heréket és közvetlen környezetüket tilos kezelni. Kérjük, hogy szolgáltatásunk igénybevételénél ezt tartsd szem előtt!

Az intim terület lézeres szőrtelenítésével, elkerülhetőek a lágy területeken fájdalmat okozó szőrbenövés, gyulladt szőrtüsző, a borotva által okozott sérülések, vágások, gyanta által okozott sérülések.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s