Fülbelövés

A Studex System75 egy kiváló minőségű füllyukasztó rendszer, amelyet az ékszerboltok és az egészségügyi intézmények, kozmetikusok egyaránt használnak. A rendszer kialakításánál a biztonság, a hatékonyság és az egyszerű használat voltak a fő szempontok.

A Studex System75 rendszerrel a fülbevaló-behelyezésének folyamatát egyszerűen, gyorsan és biztonságosan végezhetjük el. A rendszer tartalmazza az egyszerűen kezelhető fülbevaló-beültető eszközt, valamint a sterilizált fülbevalókat, amelyek a legmagasabb minőségi követelményeknek felelnek meg.

A System75 rendszer számos előnyt kínál. Az eszköz kialakítása kényelmes és biztonságos használatot tesz lehetővé, ami különösen fontos az érzékeny fülek esetében. A sterilizált fülbevalók garantálják a higiénikus beültetést, mivel minimálisra csökkentik a fertőzés kockázatát.

Studex Baby Box 

A Studex nagysikerű terméke a Baby Box termékcsalád, ami nem csak egy pár belőhető fülbevalót jelent, hanem annál sokkal többet! Ha tanácstalan vagy mit vigyél ajándékba az első baba látogatás alkalmával, ha nem tudod mit ajándékozz karácsonyra, névnapra, húsvétra, ha nincs ötletd mit vegyél születésnapra vagy keresztelőre, ajánlom figyelmedbe a Studex nagyszerű dekoratív boxát. A Baby Box tartalma egy pár steril, rövid szárú, nikkelmentes orvosi fém fülbevaló, fertőtlenítős lapocska, fényképtartós díszdoboz, utókezelő folyadék, egy pár zárókapocs. A díszdoboz továbbá alkalmas az első kipotyogott tejfog és az első levágott hajtincs tárolására is. 

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s