5 ok, amiért a szemöldök laminálása megéri a felhajtást

5 ok, amiért a szemöldök laminálása megéri a felhajtást

A szemöldök laminálás fájdalommentes módja a szemöldök átalakításának és feltöltésének. A sminktetoválás alternatívájaként ez a technika kémiai eljárást alkalmaz az invazív pengék, tűk helyett. Ez egy nagyszerű szolgáltatás, amelyet érdemes megfontolni, ha nem szereted a tűket, és egy kicsit nagyobb rugalmasságot szeretnél elérni.

Bár felidézheti az általános iskola emlékeit, a műanyaggal bevont papírlapokra írást, száraz törölhető jelzőkkel, a szépség világában egészen más jelentést kapott a laminálás kifejezés.

Mit is jelent?: a szemöldök laminálása, a telt és felfelé fésült szemöldök elérésének egyik legjobban őrzött titka .

Szemöldök laminálás – mire számíthatunk

A szemöldök laminálása bizonyos értelemben olyan, mint a szemöldök dauerolása. A szemöldök laminálás során  kémiai oldattal dolgozunk, hogy a szemöldökszőröket a kívánt formára emelje és beállítsa. A folyamat azzal kezdődik, hogy emelő krémet viszünk fel a szemöldökére, majd a szemöldököt felfelé keféljük, hogy a szőrszálak függőlegesen álljanak. Végül egy semlegesítő oldatot alkalmazunk a hatás teljes elérése érdekében, és a szemöldökét tápláló szérummal vonjuk be a hidratálás érdekében. De megéri a hype-ot? Azt mondhatjuk, határozottan – és itt van, miért.

Szemöldök laminálás – mire számíthatunk

Teltebb megjelenésű szemöldök

A laminált szemöldök első számú előnye természetesen a nagyobb és teltebb szemöldök megjelenése. Ha kiegyenesítjükés felfelé emeljük őket,  a szemöldök laminálása könnyedén orvosolja a ritka szemöldök megjelenését , akár az életkor előrehaladtával ritkuló szőrszálak, akár a túlzott szedés következménye, azonnal tökéletes bolyhos szemöldökkészletté varázsolja őket.

Szemöldök formázás

A laminálás nemcsak vastagabb szemöldököt kölcsönöz, hanem korrigálja annak természetes formáját is. A szemöldökszőrzet gyakran kiszámíthatatlan, úgy nő, ahogyan csak szeretne. A szemöldök laminálása megoldja ezt a problémát, és segíthet megváltoztatni a szőrszál növekedési irányát. A végén ez magasabb szemöldökívet és határozottabb formát eredményez.

Szemöldök formázás

Fájdalommentes eljárás

Lehet, hogy a Microblading és a sminktetoválás  meghódította a szépségipart, de a szemöldök laminálása nem marad el túlságosan látványosságát tekintve. Ha szereted a microbladed szemöldök megjelenését, de nem szereted túlzottan a tűszúrást, akkor a szemöldök laminálása tökéletes non-invazív és fájdalommentes alternatíva.

Gyors kezelési folyamat

Maga az eljárás meglehetősen egyszerű, és nem kell több, mint néhány egyszerű lépés, így nem kell attól tartanod, hogy túl sok időt áldozz a szemöldök laminálásra. Az elejétől a végéig a kezelési folyamat várhatóan kevesebb mint egy órát vesz igénybe.

Microblading - Gyors kezelési folyamat

Akár 8 hétig is eltart

A szemöldök természetes szőrnövekedési ciklusától függően  a laminálás 4 -8 hétig tarthat .

Van még valami, amit tudnod kell?

A szemöldök laminálása meglehetősen egyszerű, és szerencsére nem tartalmazza a szükséges óvintézkedések és ellenjavallatok széles listáját – ez általában biztonságos eljárás mindazok számára, akik minimális erőfeszítéssel szeretnének szép szemöldököt elérni.

Legyél azonban fokozottan óvatos, ha hegeid, karcolásaid vagy égési sérüléseid vannak a szem közelében. A meglévő állapotok, mint például a száraz bőr vagy a szemkörnyéki ekcéma, szintén irritációt okozhatnak lamináláskor. Az időpont egyeztetése előtt feltétlenül konzultálj kozmetikusoddal, hogy milyen ellenjavallatok merülhetnek még fel az esetedben.

laminálás beszerzése

Laminálás a közelemben

Készen állsz arra, hogy megtedd a lépést, hogy elérd álmaid szemöldökét? 

Veszprémben várlak szeretettel az Exkluzív Kozmetikában, hogy te is élvezhesd a laminált szemöldök minden előnyét!

Bejelentkezés minden esetben szükséges: 06703128840

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s