Rólam

Szeretettel köszöntöm!

Kaszás-Héjja Anita vagyok, kozmetikus.

Kaszás-Héjja Anita

Legfőbb célom, hogy kezeléseim hozzájáruljanak bőre egészséges működéséhez, szépségéhez, valamint a kozmetikában töltött idő felüdülést, kikapcsolódást és lelki feltöltődést is jelentsen. A szalon kialakításánál arra törekedtem, hogy Önök egy olyan igényes és barátságos környezetbe és kényeztetésbe csöppenhessenek, ahol a nálunk töltött idő feledteti a rohanó hétköznapok gondjait, fáradalmait.

Nagy körültekintéssel választom ki az általam használt kozmetikumokat. Fontos szempont, hogy a jótékony hatás ne csak pillanatnyilag érvényesüljön, hanem hosszú távon is tartós javulást eredményezzen a szépülni vágyók bőrén.

Ezen kívül 100%-ban természetes hatóanyagokat használok, hiszen csak olyan anyagokat szabad a bőr mélyére juttatni, amit a szervezet felismer és hasznosítani tud. A kezelések személyre szabottak, mindig az aktuális bőrállapot határozza meg   menetét és az alkalmazott hatóanyagokat.

Több éves szakmai tapasztalattal rendelkezem a kozmetika és a testkezelések területén egyaránt, így alkalmam nyílt megismerni a leghatékonyabb készítményeket, eljárásokat, készülékeket, melyeket szalonomban alkalmazva tökéletes megújulást, ragyogó bőrt biztosíthatok Vendégeim számára. Munkám alapja a szakértelem, hatékonyság, empátia és a diszkréció.

A legnagyobb szeretettel ajánlom a kedves Hölgyek és Urak figyelmébe szolgáltatásaimat!