Theresa L Lifting prémium orvos kozmetikai kezelés

A tű nélküli szálazás legújabb generációja, amely teljesen biztonságos, klinikailag igazolt és non-invazív kezelés.

A legújabb orvos esztétikai kezelésprotokoll BIO collagén szálakkal, melyek beépülnek a speciális eljárás során tartósan a bőrbe.

Bioszálazás, mely tű és kockázat nélkül hagyományos kozmetikai kezelés során, ugyanakkor protokolljának és orvosi minőségének hála valóban látványosan és tartósan képes eredményt elérni!


Nincs érzéstelenítés, mert nincs fájdalom és felépülési idő!

Thesera szálbehúzás.jpg

A Thesera L no needle OEM Thread Lift szabadalmaztatott TDN technológiát használ, ami utat mutat a bőrápolás jövőjében. Ez a folyamat a szálak olvadása (feloldása) alapján hoz létre volument az arcon. Az olvadószálak egy THESERA L kozmetológiai termék, amelyet az MR Innovation Co. szakemberei fejlesztettek ki Dél-Koreában. A tű nélküli TDN oldat paracelluláris úton behatol a bőrrétegekbe, kitöltve a bőr alatti területet. A fonalszálat folyadék formájában a bőr felületére visszük fel. Az összetevőket kapszulázzák és a bőr alsóbb rétegeiben fejtik ki hatásukat. 

A kezelés alapvető lényege, hogy a maximálisan tiszta, elhalt hámsejtektől mentes bőrt kezeljük, amelyet a Thesera előkészítő fázisa tesz lehetővé. Az ilyen módon előkészített bőrfelszínen keresztül a hatóanyagok és a bőrbe olvadó szál maximálisan, és a leg optimálisabban fejtheti ki hatását.


A Thesera kezelés jellemzője, hogy  a bőrünk saját belső kollagéntermelődésének fokozására összpontosít. A kollagén az emberi testben előforduló legfontosabb fehérje.

 

Az antioxidáns, méregtelenítő hatású összetevők segítenek a sejtek védelmében, hogy azok normálisan, fiatalosan tudjanak működni, és minél lassabban öregedjenek. A vitaminok, ásványi anyagok, aminosavak, peptidek mind-mind ugyanazt a célt szolgálják, táplálják a bőrt és segítenek abban, hogy a bőr sokáig tudjon egészségesen működni. Fontos, hogy serkentsük a kollagén termelődését, hiszen ha ezt elérjük, a bőr azonnal feszesebb lesz, rugalmasabb, a felszíne simább, egészségesebb és ragyogóbb lesz. 

Miből készülnek a szálak?

A szálak szericinként ismert selyemhernyó-fibroin fehérjéből készülnek. Amelyet elsősorban a gyógyászatban sebvarrásra és szövetregenerációra használnak. Természetes fertőzésekkel szembeni ellenálló képessége is van, és kiváló biokompatibilitása miatt változóan használják, ezért gyakran használják sebkoagulánsként is. A kozmetikumokban történő felhasználás során a szericinről kiderült, hogy javítja a bőr rugalmasságát és számos öregedésgátló tényezőt, köztük ránctalanító tulajdonságot is. Ez a bőr vízveszteségének minimalizálásával történik.

A Thesera kezelés előnyei

 • egyedülálló technológia
 • nincsenek mellékhatásai
 • tű-és fájdalommentes
 • látványos eredmény már az első kezelést követően
 • fokozatos hatású a bőrbe olvadó szálaknak köszönhetően
 • 1 órás pihentető kezelés
 • biztonságos
 • FDA KFDA CE jóváhagyással rendelkezik

thesera lifting blatonfüred.jpg

A Thesera kezelés protokolljának felépítése

 1. Előkészítés: Eltávolítjuk a sminket egy arclemosó tejjel
 2. Egy arclemosó habot viszünk fel amihez speciális savas hámlasztó szérumot keverünk
 3. PDO szálak felvitele feszesítő szérummal eloszlatva
 4. Hydra Booster-el fokozzuk a bőr vérkerungését
 5. A bőr feszesítésére szolgáló erős lifting hatású gél használata
 6. A bőr ápolása: intenzív feszesítő hatással rendelkező ampoule-al

Milyen eredményre számíthatunk a Thesera kezelés által?

Az eredmények eltérőek lesznek, mivel minden ember teste más. A kezelés lehetővé teszi, hogy szervezete saját kollagént és elasztint hozzon létre, így az életkor, az életmódbeli tényezők, a stressz, az egészségügyi problémák, a gyógyszeres kezelés és a környezeti tényezők szerepet játszanak az eredményben. A kollagén és elasztin sejtek 4 hét alatt teljesen kialakulnak a bőrben, és a fenti tényezőktől függően hosszú távon fenntarthatóak alapvető otthoni ápolás mellett.

Az eljárás után a bőr láthatóan megemelkedett, sűrűbbé és rugalmasabbá válik. Valamint a termék fehéríti és kisimítja az arc kontúrját és tónusát és összehúzza a pórusokat.


Az orvos esztétikai kezelés a bőrt megemeli, volument ad neki. Lifting hatású kezelés, a megereszkedett bőr feszesebb lesz. A vonalaink határozottabbak, kontúrosabbak lesznek. A bőr tömörsége növekszik. Kisimulnak a finomabb ráncok, a jelentősebb ráncok mélysége pedig fokozatosan csökkenni fog.

 A savak és a szálak stimulálják a bőr természetes kollagén termelődését, ezáltal növekszik a bőr rugalmassága, sokkal feszesebb és tömörebb lesz. A pórusok összehúzódnak, ami által egy simább bőrt kapunk. A halványabb ráncok teljesen eltűnnek, a mélyebb ráncok állapota pedig fokozatosan egyre javul majd. A bőrbe olvadó szálak stimuláló hatása fokozatos, a kezeléstől számított 4 héten át fejtik ki stimuláló, kollagén indukciós hatásukat.

Van valami, amit tennem kell a kezelésem előtt?

Egy héttel a kezelés előtt:

 • Hagyja abba a helyi kezelést, bőrre felírt recepteket vagy a retinolt vagy A-vitamint tartalmazó termékek használatát
 • Kerülje a gyantázást, a szőrtelenítő krémeket, a lézeres kezeléseket vagy az elektrolízist
 • Ne végezzen Botox- vagy dermális töltőanyag-kezelést
 • Ne használjon mikroneedlimh-et, mezoterápiát, prp-t, kémiai hámlasztást, mikrodermabráziót vagy más hámlasztó arckezelést
 • Kerüljön minden egyéb arckezelést vagy eljárást

A kezelés napján:

 • Ne használjon alfa-hidroxisavat (AHA), béta-hidroxisavat (BHA) vagy benzoil-peroxidot
 • Ne használjon olyan hámlasztó termékeket, amelyek kiszáríthatják vagy irritálhatják a bőrt a kezelés során
 • FÉRFI – Kérem, NE borotválkozzon
 • A kezelés előtt kerülje a kozmetiaki termékek használatát
 • Kerülje a smink viselését
 • A kezelés előtt közölje velünk, ha érzékeny a bőre

​Van-e olyan utókezelés, amiről tudnom kell a kezelésem után?

A kezelés utáni kezdeti 72 óra kritikus fontosságú ahhoz, hogy a termék leülepedjen és a bőrön belül működjön, meghosszabbítva az eredményt, és ragyogó bőrt kapjon.

A következőket ajánljuk:

 • Kerülje a bőrradírt vagy hámlasztó termékek használatát
 • NE érintkezzen kozmetikummal a kezelés után legalább 24 órán keresztül
 • NE kapargassa, karcolja vagy húzza a bőrt
 • NE mossa meg az arcát és NE alkalmazzon kozmetikai termékeket
 • A bőr bizsergő vagy érzékeny lehet, mely jelzi, hogy az anyag dolgozik, hagyjon időt ennek elmúlására
 • A bőrpír elmúlik.
 • Hidratálja testét és bőrét, fogyasszon sok vízzet, és alkalmazzon nyugtató hatású hidratáló termékeket, például hialuronsav alapú termékeket.
 • Kerülje a közvetlen hideget, meleget és napfényt az első 24 órában. Ideértve az edzést, a pezsgőfürdőket, a gyógyfürdőket, az úszómedencéket, a kertészkedést, a forró tűzhely feletti főzést.
 • Győződjön meg róla, hogy minimum SPF 30+ fényvédővel rendelkezik.
 • Hagyja abba az AHA termékek használatát, a kozmetikában megbeszéltek szerint.
 • Kerülje az otthoni tisztítószereket, például a fehérítőt, amely irritációt okozhat.
 • A kezelés után este használjon tiszta párnahuzatot, és higiéniai okokból 2 naponta cserélje ki.

Ez egy csodálatos kezelés, és nagyszerű eredményeket kell elérnie, azonban mindenkinek más a teste, és minden eredmény a bőrétől, az Ön által szedett gyógyszertől, az életmódjától és az otthoni ápolási rutintól függ. Kérjük, legyenek reális elvárásai.

Thesera-L-PDO arcfiatalítás.jpg

HÁNY KEZELÉSRE lehet szükségem?

Az eredmények 6 hónaptól 12 hónapig tartanak. A vendégeknek 3-4 hetente 1x  összesen 4 alkalommal ajánlott ismételni, hogy a szálak a szálakra épüljenek és maximalizálja a kollagéntermelést, ami viszont lehetővé teszi az eredmények akár 18 hónapig tartó megőrzését.

A kúra végeztével ismétlő kezelések körülbelül 5-6 havonta javasolt, kortól, bőrtípustól, életmódtól stb függően.

1 kezelés ára 53000.-

4 alkalmas kúra: 199000.-  amely 13000.- kedvezménnyel vehető igénybe egy összegben való fizetés esetén.

A kúra havonta egy alkalom kezelés.

Az elért eredmények fenntartásához ajánlott a kúrát életkortól, adottságtól életmódtól függően fél-egy évente ismetelni. A kezelések között javasolt, a bőrtípusnak megfelelő Arctej, tonik, szérum, hidratáló használata, így a következő kúrát már egy jobb állapotban lévő arcon kezdhetjük meg a még látványosabb eredményekért.