Alissa Beauté

DermasensitiveAzoknak, akik komolyan veszik a szépséget…

Professzionális natúr kozmetikum – 98%-ban természetes összetevőkből

 

Az Alissa Beauté filozófiája

Az Alissa Beauté márkanév a szépségápolási termékek széles skáláját öleli fel, amelyeket olaszországi laboratóriumunkban állítanak elő a legkorszerűbb szépségápolási területen végzett tudományos és technikai kutatások alapján.DSC_2245

Az Alissa Beauté jövőképe egyszerű és tiszta: egy olyan termékskála megalkotása, mely mentes minden ismert irritáló hatású összetevőtől, de koncentráltan tartalmaz tiszta és természetes hatóanyagokat, ötvözve a legújabb technológiájú aktív összetevőkkel, mindez a professzionális piac igényeire szabva.

Az Alissa Beauté termékek legfőbb jellemzői a kiegyensúlyozott receptúrák és a tökéletesen tiszta természetes olajok és hatóanyagok egyedülálló ötvözete a legmodernebb technológia felhasználásával.

Az Alissa Beauté a különböző bőrtípusoknak megfelelő, különleges összetételű aktív összetevőkből álló terméksorokat kínál.

Minden terméksorra jellemző:

♦ speciális hatással bír
♦ meghatározott receptúra alapján
♦ aktív összetevők egyedülálló formulával

A legkorszerűbb aktív összetevőket használjuk, amelyek a következő természetes forrásokból származnak:

♦ növényi kivonatok
♦ gyümölcskivonatok
♦ virágok kivonatai
♦ aktív tengeri hatóanyagok

Minden termékre jellemző:

♦ parabén mentes
♦ ásványi olaj mentes
♦ színezék mentes
♦ szulfát mentes
♦ nem tesztelték állatokon

Minden termékünk mikroemulziós cseppekből áll, amelyek lehetővé teszik, hogy a hatóanyagok mélyen és intenzíven felszívódjanak a bőr rétegeibe (felhámba és hámba) akár gépi kezelés nélkül is. A mikroemulziós cseppek a létező legkisebb méretű molekulák, amelyek a mai kozmetikai gyakorlatban engedélyezettek.alissa-beaute-pr-1

Az Alissa Beauté termékek hatékonysága növelhető ultrahangos, mezoterápiás, rádiófrekvenciás vagy IPL gépi kezelésekkel.

Az Alissa Beauté összes termékét Olaszországban gyártják, ahol a laboratóriumaink találhatóak. A laboratóriumaink 3 ISO tanúsítvánnyal rendelkeznek, hogy megfeleljenek a legmagasabb minőségi elvárásoknak, biztonsági követelményeknek és hatékonyságnak. Minden termék az EU törvényinek megfelelően készül.